Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HEALING SPRAY

När jag såg reklamen för den här produkten på TV väckte den mitt intresse. Anledningen är att jag verkligen gillar sprayvarianter av kroppslotions. Det är ju så sjukt tråkigt att smörja in sig och sprayfunktionen gör det väldigt mycket enklare. Den kostar bara ynka 49 kr men är verkligen jättesbra. Blir inte kladdig utan huden känns bara skönt återfuktad. Sen ger den ingen lyxkänsla men det behöver man ju inte alltid ha. Den kommer från Vaseline Intensive Care och heter Essential Healing Spray Lotion. På den nedersta bilden har jag sprayat på den utan att dra ut den.

_____________________________________

When I saw the advertisement for this product on TV it brought it my attention. The reason is that I really like the spray kind of body lotion. It’s so darn boring to apply body lotion and the spray just makes it so much easier. It only costs 49 sek and is actually a really good product. It doesn’t become sticky and your skin feels soft and moisturized. It doesn’t give a luxurious feel but that’s not always what you want or need. It comes from Vaseline Intensive Care and is called the Essential Healing Spray Lotion. In the bottom picture I have sprayed it without smearing it.

 

FullSizeRender kopia IMG_2244

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hahah åh vad du är gullig!! 😀 Jag vet inte om man behöver det egentligen men jag stryker handen över lite lätt och den behöver inte alls smörjas in som en vanlig lotion:) kram

  Susanne Barnekow 2015-09-02 19:58:44
  Svara
 • Jag gillar också din blogg, vilket kanske märks i och med att jag kommenterar lite här och där, haha.. Angående denna spray, måste den strykas ut eller räcker det att spraya och låta den torka in?

  Annika 2015-09-02 15:56:58
  Svara
 • Åh, jag tror inte du förstår hur glad jag blir för din kommentar!:D Tusen tack och stor kram till dig!! <3 <3 <3

  Susanne Barnekow 2015-09-02 10:48:59
  Svara
 • Jag kom i kontakt med din blogg via bangerhead tror jag och jag gillar verkligen dina inlägg! Har köpt flera produkter som du rekommenderar och är supernöjd! Härlig blogg!

  Linda 2015-09-01 22:28:51 http://WWW.perlindesign.com
  Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!