Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BERRY TONER

Akademikliniken lanserade nyligen en ny ansiktsspray, Pure Berry Toner. Det intensivt återfuktande ansiktsvattnet är fyllt av antioxidanter från bland annat vitamin C, hallon och granatäpple. Glucosamin, betaglukan och aloe vera ger fukt och peptider ger en spänstig och utslätande effekt. Det doftar naturligt av hallon och är väldigt skönt på huden. Däremot tycker jag att själva sprayfuntionen är lite ”klumpig”, det hade alltså varit behagligare att använda den om sprayen varit mer finfördelad. Uppskattar ni den superseriösa demonstrationsbilden haha?! 200ml: 450 kr, 50ml: 130kr.

 ______________________________________
 Akademikliniken recently launched a new facial spray, Pure Berry Toner. The intensely hydrating facial water is full of antioxidants from vitamin C, raspberries and pomegranate. Glucosamine, beta-glucan and aloe vera provides moisture and peptides help provide a supple and smoothing effect. It smells naturally of raspberrys and is very pleasant on the skin. However, I think the spray fuction is a bit too bulky”, it  had been more enjoyable to use if the spray had been more delicately distributed. Do you appreciate the super serious demonstration pic haha?! 200ml: 450 sek, 50ml: 130 sek.

 

berrytonerBerrytoner1

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind