Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SATURDAY LOOK

Jag lägger i regel en mer eller mindre liknade makeup varje dag, men jag tycker om att addera små detaljer som gör att den känns annorlunda. I lördags kväll lade jag min vanliga bas och en brun bronzig ögonskugga och piffade upp looken med en mörkgrön eyeliner som jag matchade med en knallblå. Den gröna linern kommer från Benefit och heter Push-up liner och den blå kommer från Isa Dora. Min ögonskuggspalett kommer, som ni kanske ser, från By Terry.

 ____________________________________________

In general I more or less apply the same kind of makeup every day, but I do like to add small details to make it differ. On Saturday evening, I applied my regular base and a brown bronzed eyeshadow and added a deep green eyeliner which I pimped up with a bright blue one. The green liner comes from Benefit and is called push-up liner and the blue one comes from Isa Dora. My eye shadow palette is, as you may see, from By Terry.

 

look4look3 Look1 Look2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!