Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MONDAYZZZZZZ

Alltså måndagar…den här något jobbigare än vanligt. Jag var ju ute i lördags och nu för tiden räcker det ju inte med att man är trött dagen efter. Det sitter i åt minstonde 2-3 dagar. Sen vaknade jag supertidigt imorse av att min hund mådde dåligt. Stackars liten, tror att han ätit något han inte tålde, det tog någon timme innan han lugnade ner sig och nu mår han bra. Himla trött bara. Nu har jag en massa jobb jag måste ta tag i och sen ska jag ska sätta ihop ett inlägg på min sminkning i lördags! Och nej, det är inte min hund på bilden, den illustrerar bara hur jag mår idag:)

 _________________________________________

 
Mondayzzz … this one a bit harder than usual. I was out Saturday and nowadays it’s not enough to only be tired the day after. The hangover lasts at least 2-3 days. In addition my dog woke me up really early this morning beacuse he was feeling bad. Poor little thing, think he ate something he could not stand, it took about an hour before he calmed down and now he is ok. Very tired though. Now I have a lot of work to do and then I‘ll put together a post on my Saturday makeup. And no it’s not my dog in the picture, just illustrates how I’m feeling today:)
Dog-Tired-30

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind