Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SKIN BOOSTER & MILK PEEL

I förra veckan var jag på Stureplanskliniken och gjorde ännu en Skinbooster behandling. Ni kan läsa allt om den här. Den här gången var det många små stick istället för ett men Pyra som utförde behandlingen är så pass skicklig så det inte blev ett enda märke efteråt och det kändes knappt någonting. Innan behandlingen gjorde vi även en Milkpeel som tar bort döda hudceller, jämnar ut strukturen, samtidigt det rensar upp orenheter och verkar porsamandragande. Den kickar även igång små processer djupt ned i huden, som hyaluronsyre- och kollagenproduktion. Kombinationen av de här behandlingarna ger verkligen en fantastisk lyster till huden. Just nu har Stureplanskliniken ett erbjudande där man får tre kombinationsbehandlingar till priset av en! Hemsidan hittar ni här(klick!)

 _______________________________________

Last week I was at Stureplanskliniken for my second Skin Booster treatment. You can read all about it here.  Before the treatment, we also did a Milk peel, that removes dead skin cells, smooths texture while it cleans up impurities and minimizes pores. It also starts small processes deep into the skin, like hyaluron acid- and collagen production. The combination of these treatments really gives a great glow to the skin. Right now Stureplanskliniken has an offer where you get three combination treatments for the price of one! You can find their homepage here(click!).

 

IMG_2128

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!