Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SHILLY-SHALLY

Ni som läst min blogg vet att jag älskar min matchalatte och caffe-choco cappucino. Båda gjorda på havremjölk. Nu råkar det vara så att jag är den veligaste människan i världen…vilket innebär att jag går igenom ett mindre känslomässigt kval när jag behöver välja mellan två saker som jag gillar. Så nu har jag kommit på en lösning som gör att jag inte behöver välja på morgnarna. En liten kopp av varje 😉

 

Those of you who have read my blog knows that I love my Matcha latte and coffee choco cappuccino. Both made of oat milk. Now it so happens that I’m the most indecisive person in the world… which means that I’m going through a minor distress when I have to choose between two things that I like. So now I have come up with a solution that avoids my morning battles. One of each ;)

IMG_2150

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Imane Asry
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Fanny Ekstrand