Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SHILLY-SHALLY

Ni som läst min blogg vet att jag älskar min matchalatte och caffe-choco cappucino. Båda gjorda på havremjölk. Nu råkar det vara så att jag är den veligaste människan i världen…vilket innebär att jag går igenom ett mindre känslomässigt kval när jag behöver välja mellan två saker som jag gillar. Så nu har jag kommit på en lösning som gör att jag inte behöver välja på morgnarna. En liten kopp av varje 😉

 

Those of you who have read my blog knows that I love my Matcha latte and coffee choco cappuccino. Both made of oat milk. Now it so happens that I’m the most indecisive person in the world… which means that I’m going through a minor distress when I have to choose between two things that I like. So now I have come up with a solution that avoids my morning battles. One of each ;)

IMG_2150

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!