Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SHILLY-SHALLY

Ni som läst min blogg vet att jag älskar min matchalatte och caffe-choco cappucino. Båda gjorda på havremjölk. Nu råkar det vara så att jag är den veligaste människan i världen…vilket innebär att jag går igenom ett mindre känslomässigt kval när jag behöver välja mellan två saker som jag gillar. Så nu har jag kommit på en lösning som gör att jag inte behöver välja på morgnarna. En liten kopp av varje 😉

 

Those of you who have read my blog knows that I love my Matcha latte and coffee choco cappuccino. Both made of oat milk. Now it so happens that I’m the most indecisive person in the world… which means that I’m going through a minor distress when I have to choose between two things that I like. So now I have come up with a solution that avoids my morning battles. One of each ;)

IMG_2150

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry