Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

POWERMUD

Jag lägger regelbundet återfuktande, djuprengörande och exfolierande ansiktsmasker och här ser ni en favorit som både djuprengör och återfuktar. GlamGlows Powermud Treatment Face Mask. Min hy känns verkligen ren och babylen när jag använt den. Den har en massa fantastiska egenskaper som ni kan läsa om här. Snart ska jag träffa en vän och äta middag och sen blir det bio. Är dock lite vinsugen så vi får se vad som händer efter det:)

 __________________________________________

Regularly I do hydrating, deep cleansing and exfoliating facial masks and here you see a favorite of mine that both deep cleans and moisturizes. GlamGlows Powermud Treatment Face Mask. My skin feels really clean and super soft when I have used it. It has a lot of great ingredients which you can read more about here. Soon I’m off to meet up a friend for dinner and a movie. I do have a bit of a feel for drinking wine…so we’ll see what happens afterwards;)
IMG_2204  IMG_2206

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!