Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

EVERYDAY LOOK

Jag kör ofta samma typ av sminkning. Mineralfoundation som bas med svagt rosa kinder, en diskret ögonskugga, mascara(ibland hoppar jag över det) och välformade bryn. Just nu använder jag följande produkter: Foundation från Youngblood(Warm Beige och Barely Beige), rosaskimrande rouge från Nars(Orgasm), Micro Brow Pencil från Nyx(Ash Brown), ögonbrynsgel från Eyeko och bronzig ögonskugga från Maria Åkerberg (Shiney Amber).

 

I often do the same type of makeup. Mineral Foundation base with faint pink cheeks, a discrete eye shadow, mascara (sometimes I skip that) and shaped brows. Right now, I use the following products: Foundation from Youngblood (Warm Beige and Barely Beige), pink shimmery blush from Nars (Orgasm), Micro Brow Pencil from Nyx (Ash Brown), brow gel from Eyeko and bronzed eyeshadow from Maria Åkerberg (Shiney Amber). 

look1 Look look2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!