Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FELINE MASCARA

Jag har testat L’Oréals senaste Volume Million Lashes Feline mascara. Som ni ser har den en böjd gummiborste, som är väldigt lätt att jobba med och gör att man kommer åt även de minsta fransarna. Jag fick dock bygga upp den med ett par lager innan jag fick resultatet på bilderna. Den gör helt klart sitt jobb!

 

I tested L’Oreal’s latest Volume Million Lashes Mascara Feline. As you can see, it has a curved rubber brush, which is very easy to work with and allows you to reach even the tiniest lashes. However, I had to building it up with a few layers before I got the result on the images. It clearly does it’s job!

Felinelashes Feline2lashes2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!