Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

STOCKHOLM FASHION WEEK

Tyvärr är jag är dålig på att gå på visningar den här modeveckan, har helt enkelt lite för mycket jobb. Men jag var faktiskt backstage på Carin Westers visning idag och intervjuade makeup artisten Sandra Wannerstedt (före detta Öjeland). Så jäkla snygg, trevlig och duktig tjej! När jag sammanställt intervjun så ska jag publicera den här i bloggen.

 

Unfortunately, I’m not seeing lots of shows during this fashion week, I simply have a bit too much work. But I was actually backstage at the Carin Wester show today and interviewed the makeup artist Sandra Wannerstedt (former Öjeland). Such a foxy, nice and talented girl! When I have put together the interview and I’ll post it here on the blog.

IMG_2137 kopia

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!