Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

REVIVE KLINIKEN

Igår var jag på en fantastisk ansiktsbehandling på Revive Kliniken. Jag gjorde en Triple Lift Treatment, vilket är en skulpterande behandling som kombineras av två boosters som återfuktar, stramar upp och peelar huden. Tillvägagångssättet skiljer sig från en klassisk ansiktsbehandling då den till stor del består av massage som utförs genom ett speciell system. Väldans skönt:) Det spännade varumärke som skapat behandlingen heter Biologique Recherche. Alla deras ingredienser är kallpressade, rena och fria från parfymer. Detta för att bevara aktiva ämnen, enzymer samt för att minimera risken för allergisk reaktion. Jag tycker verkligen att min hy känts superfin efteråt och jag älskar produkterna! Det var proffsiga Emelie som utförde behandlingen som tar nästan två himmelska timmar. Kostar 2500kr.

 

Yesterday I had an amazing facial treatment at Revive Clinic. It’s called Triple Lift Treatment, which is a sculpting treatment that combines two boosters that moisturizes, tightens and exfoliates the skin. The approach differs from classical facials as  it consists of more massage that’s performed by a special system. So nice 🙂 The exiting brand that customized the treatment is called Biologique Recherche. Their products contains of cold pressed ingredients, which are clean and free of perfumes. This is to maintain the active substances, enzymes and to minimize the risk of allergic reaction. I love the way my skin feels after the treatment and I really like the products! The treatment takes almost two heavenly hours and costs 2500 SEK.

 

IMG_2107IMG_2113IMG_2104
Emelie skräddarsydde behandlingen efter min hy genom att blanda innehållet i de här härliga flaskorna.   IMG_2108

Man kan givetvis köpa med sig produkter hem, på din hudterapeuts rekommendation.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind