Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VINYLUX

Jag testade det här nagellacket från Vinulux för ungefär en vecka sen. Och jäklar vad bra det är! Det torkar supernabbt, sitter ovanligt länge och finns i en massa fina färger. Man lägger två lager av det färgade lacket och sen ett lager av överlacket(som också är en förutsättning för att det ska fungera). Älskar den här ljusrosa färgen som heter Naked Naiveté.

 

I tried this nail polish from Vinylux for the first time about a week ago. And it’s really great! It dries quickly, stays in place for an unusually long time and you can choose from a lot of different pretty colors. You apply two layers of the colored polish and then you finish with the top coat(which is necessary for it to work). I love this light pink color that’s named Naked Naiveté.

IMG_2097 IMG_2099

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!