Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DANCING

Jag skulle ju ha bloggat en snabbis i fredags innan jag sprang iväg på middag men jag hann inte(tisdoptimist). Så ni får en uppdatering på vad jag gjorde nu istället;) Jag var nämligen på en supertrevlig tjejmiddag hemma hos en tjejkompis som bor runt hörnan och sen gick vi ut på Wall. Det var så pass kul att vi inte var hemma förrän vid 6-tiden…bygga upp och bryta ner haha. Snart ska jag möta upp en tjejkompis för lite mys i solen. Vad har ni hittat på för skojsigt i helgen?

 

My plan was to do a quick blog post on Friday before I went out but I didn’t have the time (a true time optimist). So you get an update on what I did now instead😉 I was at a super nice dinner at one of my girlfriends who lives around the corner, and then we went out to Wall. It was so much fun that we weren’t home until 6 o’clock. Soon I’m going to meet up with a girl friend for a quick coffee in the sun. What have you guys been up to this weekend?!

goingout

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Den heter Nude Fair:) Kram

  Susanne Barnekow 2015-08-29 12:10:05
  Svara
 • vad är heter färgen till läppennan, från Clarins?
  kram fina du!

  Belinda 2015-08-28 14:44:16
  Svara
 • Hej Petra! Jag har använt en läppenna från Clarins och över den ett läppbalsam. Det gör verkligen att de ser större ut! Använd gärna en färg som är ganska lik din egen läpp, fast någon nyans mörkare. Jag har gjort väldigt lite fillers fast det var länge sen nu:) Tack söta du! <3 kram

  Susanne Barnekow 2015-08-26 19:12:22
  Svara
 • Hi Susanne,
  Vad använder du för läppstift på denna bild? Ser otroligt fint ut! Dina läppar ser helt perfekta ut, har du använt dig av fillers eller är du bara väldigt lyckligt lottad 🙂
  Jättefin blogg!

  Petra 2015-08-26 17:49:16
  Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!