Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

YUM!

Jag älskar verkligen Eos läppbalsam. Jag tror jag har en liten boll i varje väska. Förutom att formen och färgen på förpackningen är oemotståndlig så är dofterna och känslan fantastisk. Det som gör att läpparna blir så fina är innehållet av bland annat hyaluronsyra och Vitamin C, sen är det givetvis inget minus att det är 99% naturligt och 95% ekologiskt. Hur som helst, till hösten kommer det två nya smaker – Blackberry Nectar och Orange Zest. Båda är mums!

 

I really love Eos lip balms. In addition to the irresistible shape and color of the packaging, the scents and feel are fantasticI think I have a little ball in each bag of mine. What makes it so good for your lips is the content of  hyaluronic acid and Vitamin C. In addition it also contains 99% natural and 95% organic ingredients. However, this fall they are are lunching two new flavors – Blackberry Nectar and orange zest. Both of them are yum!

IMG_2025

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!