Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

YUM!

Jag älskar verkligen Eos läppbalsam. Jag tror jag har en liten boll i varje väska. Förutom att formen och färgen på förpackningen är oemotståndlig så är dofterna och känslan fantastisk. Det som gör att läpparna blir så fina är innehållet av bland annat hyaluronsyra och Vitamin C, sen är det givetvis inget minus att det är 99% naturligt och 95% ekologiskt. Hur som helst, till hösten kommer det två nya smaker – Blackberry Nectar och Orange Zest. Båda är mums!

 

I really love Eos lip balms. In addition to the irresistible shape and color of the packaging, the scents and feel are fantasticI think I have a little ball in each bag of mine. What makes it so good for your lips is the content of  hyaluronic acid and Vitamin C. In addition it also contains 99% natural and 95% organic ingredients. However, this fall they are are lunching two new flavors – Blackberry Nectar and orange zest. Both of them are yum!

IMG_2025

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry