Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

B A N G E R H E A D !

Nu har jag listat mina 5 favoriter hos Bangerhead.se, vilket innebär att alla mina fantastiska läsare kan handla till 20% rabatt på hela deras sortiment under dagen! Yiipiii!! Ange bara koden Susanne20 när ni checkar ut i kassan. Om ni klickar in här kan ni se en beskrivning till alla produkter jag valt och nedan hittar ni direktlänkar till dem. Happy shopping!:)

 

Now, I have listed my 5 favorites on Bangerhead.se, which also means that all of my amazing readers can shop with 20% discount on their entire assortment during the day! Yaaayy!! Just enter the code Susanne20 when you check out. If you click here you can see a description of all the products I have chosen, and below you will find links to them. Happy shopping! 🙂

Susanne

Foundation från Youngblood, hårspray från Bangerhead, nagellack från Essie, vattenflaska från bkr och  rengöring från Glamglow.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!