Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BENEFIT BROW BAR

I fredags var jag och fixade mina bryn hos söta Felicia på Benefit Brow Bar, som ligger i Sephorabutiken på Biblioteksgatan i Stockholm. Normalt sett färgar jag dem själv hemma men jag gör inte så mycket annat för att underhålla dem. Nu vaxade hon alla fjun runt om, färgade och finslipade brynen så att de blev superfina. Fortfarande med samma tjocklek. Bara lite bättre. På bilderna har jag fyllt i dem lite men ni kan se hur välansade de ser ut? Det här ska jag defenitivt fortsätta unna mig någon gång i månaden! Om man vill göra både vax och färg kostar det 315kr.

 

Last Friday I got my brows done by Felicia in the Benefit Brow Bar, located in the Sephora store on Biblioteksgatan in Stockholm. Normally, I only color them by myself at home and I don’t really do anything else to care for them. Felicia waxed off all my tiny hairs around the brows, colored and polished them and now they look super nice! Still with the same thickness, just a little bit better. In the pictures I have used a little bit of makeup on them but you can still see how well-groomed they are? I will definitely continue to treat myself with this once a month! If you want to do both wax and color it costs 315kr.

IMG_1881 IMG_1882 IMG_1883 IMG_1884browsbrows2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Om man vill vaxa och färga ögonbrynen måste boka tid eller??

  Maria 2016-03-26 16:13:31
  Svara
  • Svar på Marias kommentar.

   Hej Maria, jag tror att det är bokning som gäller men är osäker. Här kan du hitta nummer och ringa och kolla:) http://www.sephora.se/benefit-brow-bar/cid6005.html

   Susanne Barnekow 2016-03-26 16:48:06
   Svara
 • Det behöver du inte oroa dig över! Var bara tydlig med att du vill behålla så mycket som möjligt. Felicia som gjorde mina bryn sa att de gillar stora bryn och att jag inte behövde vara orolig. Be om att få henne när du bokar och hälsa från mig:) Kram S

  Susanne Barnekow 2015-08-17 16:06:40
  Svara
 • Riktigt snyggt!
  Jag har så väldigt glesa bryn och är så rädd att de ska plocka för mycket. Fast de är ju proffs så jag kanske ska våga låta nån gå lös på stöket runtomkring själva brynet?! Haha..

  Annika 2015-08-17 15:29:14
  Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!