Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FRIDAY NIGHT

Herregud vad dåligt jag mådde igår. I fredags var jag nämligen ute och åt middag med min syster på Diplomat och sen mötte vi upp ett gäng och gick ut. Det var kalaskul men jag drack uppenbarligen lite för mycket haha. Idag är det återhämtning och ren mat som gäller!

 

Oh my god, yesterday I was so hungover. Friday night I had dinner with my sister at Diplomat and then we met up a group of people and went out. It was so much fun but apparently I had a little bit too much to drink haha. Today is all about recovery and clean eating!
dinner2 dinner

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!