Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BALKONGMYS

Äntligen har jag tagit några bilder på balkongen! Ljusstakarna och kuddarna är köpta på H&M home och bordet och stolarna på Ikea. Det är ju fortfarande lite kalt men vi ska beställa ett grönt balkongskydd och lite annat smått och gott:)

 

Finally I’ve taken a few photos of our balcony. The candle holders and pillows are from H&M home and the furniture are from Ikea. It’s still a bit bare but we are ordering a green fabric for protection and some other stuff:)

IMG_1876 IMG_1879IMG_1874

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!