Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DAILY MICROFOLIANT

Den här produkten från Dermalogica är verkligen en exfolierande favorit! Den gör huden babylen samtidigt som den förebygger och reducerar pigmentering. Produkten är så pass mild att den kan användas varje dag och jag brukar massera i ca en minut under tiden jag duschar. Den är väldigt dryg också. Finns att köpa här(klick!).

 

This product from Dermalogica is a favorite amongst exfoliates! It leaves the skin super soft while it prevents and reduces pigmentation. The product is also mild enough to be used every day and I usually massage for a minute while showering. You can buy it here (click!).
exfo
exf
 Pulvret blandar du ut med vatten så att det blir en vit massa/ you mix the powder with water and it turns into a white paste.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!