Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SMYGLÄSNING

Det var så trevligt på eventet ikväll och de hade ordnat så fint! Ni får verkligen inte missa att plocka upp det senaste numret som är kanonfint! Jaaa och sen kan ni också se hur jag såg ut ikväll…sittandes på min älskade balkong. Jag är fortfarande en bit ifrån min slutgiltiga balkongvision men jag har i alla fall hunnit en bit på vägen. Min pojkvän tycker att jag ska starta en Facebookgrupp för den, bara för att jag tjatar om hur otroligt trevlig den är hela tiden haha. Och ja, jag ska visa er hur fin den är imorgon:)

 

I had such a good time at the event tonight!! You can’t miss to get a copy of the latest issue, which is mighty fine! Well, and then you can also see what I looked like tonight… sitting on my beloved balcony. I’m not yet finished with my final balcony-vision but at least I am on my way to creating it. My boyfriend thinks I should start a Facebook group for it, just because I talk about how much I like it all the time. And yes, I‘ll show you how nice it is tomorrow 🙂

IMG_1827balcony4balcony3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind