Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

K A F F E

Jag har bara varit hemma idag och suttit insjunken i jobb. Men nyss tog jag en liten promenad och avnjöt en kaffe i solen. Så jädrans skönt! Nu ska jag snart börja göra mig iordning inför ikväll då jag ska på smygläsning av Plaza Kvinnas senaste nummer på Público. Puss så länge

 

I have just been at home all day working but I just went for a short walk and enjoyed a cup of coffee in the sun. So nice! Now I’m about to get my self ready for tonight. I’m attending an event that Plaza Kvinna is hosting at Público. See ya’ll later

kaffe

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!