Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FRUKOST PÅ BALLEN

Äntligen har jag börjat piffa lite på balkongen. Steg ett blev möbler och idag var jag och handlade lite småsaker på H&M home. Jag ska så klart visa er hur det blev när jag knäppt ett par bilder. Så här såg det i alla fall ut igår morse när jag åt frukost på balkongen. Varma hallon och blåbär med turkisk yoghurt och gojibär, två majskex med avokado och ruccola och choco cappucino på havremjölk.

 

 I’ve finally started to style our balcony. Step one was to get furniture, and today I bought some small things at H&M Home. I will of course show you how it looks when I have photographed it. Anyways, this is how it looked yesterday morning when I had breakfast on the balcony. Hot raspberries and blueberries with Turkish yoghurt and gojiberries, two corn crackers with avocado and arugula and chocolate oat milk cappuccino.

IMG_1798

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!