Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

P U S S!

Ett av de första tricken jag lärde min hund var ”puss”. Och han har verkligen förfinat tekniken genom åren. Han kan numera hoppa upp och sätta en perfekt puss rakt på munnen. Han trycker liksom bara den lilla nosen, utan att slicka. Himla gulligt! Men man måste nästan alltid ha godis. Annars får man ingen puss.

 

One of the first tricks I taught my dog was ”kiss”. And he certainly has refined the technique over the years. He can now jump up and give me a perfect kiss right on the mouth. He only presses his tiny little nose, without licking. Too cute! But you do need candy, otherwise you simply won’t get one.

 

Kiss

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!