Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

M A K E U P

Igår gjorde jag en sminkning på min vackra syster. Hon var så himla brun och fin så jag jobbade med mycket lyster och en brun/guldig sotning på ögonen. Ni kan se vilka produkter jag använt nedan, glömde dock att lägga till Armanis Eye & Brow Maestro som jag har använt på brynen. Och jag vill poängtera att jag inte är någon makeupartist utan tycker bara det är kul att leka runt lite:)

 

Yesterday I did a make-up on my beautiful sister. She had a very nice tan so I worked with lots of glow and a brown/golden smokey-eye. You can see which products I used below, except the Armani Eye & Brow Maestro that I have used on your brows. I do want to clarify that I’m not a makeup artist, I just enjoy to play around a bit 🙂

 

IMG_0270 kopia 2Challe IMG_0269DSC00933 kopia

Ögonskugga från Urban Decay, foundation från YSL, bronzer från Too Faced, läppglans från Loreal, rouge från Nars, highlighter från The Balm, läppenna från Marc Jacobs och mascara från Paulas Choice. / Eyeshadow from Urban Decay, foundation from YSL, bronzer from Too Faced, lip gloss from Loreal, rouge from Nars, highlighter from The Balm, lip pencil from Marc Jacobs and mascara from Paula’s Choice.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!