Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LOVER’S NECK

Det här ljuset från Sealoe.se doftar verkligen fantastiskt! Jag har en några ursnygga prints därifrån också som väntar på att ramas in, ska visa er så fort jag fått upp dem på väggen:) Ljuset (och en massa annat fint) finns att köpa här(klick!).

 

This candle from Sealoe.se smells wonderful! I also have some pretty prints from there, which are waiting to be framed. I will show you as soon as they’re up on the wall:) You can buy the candle (and loads of other beautiful stuff) here (klick!).

DSC00734 kopia

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!