Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

WORK OUT

Vilken härlig söndag jag har haft med min syster! Vi åt frukost på Rosendals trädgårdar och sen tog vi en promenad på Djurgården. Jag har inte tränat någonting på över tre veckor och har fortfarande känningar i min högra sida. Men nu är jag så väldans trött på att sitta still så jag tänkte testa att ta en powerwalk. Jag ska ju egentligen springa Midnattsloppet med Plaza Kvinna nästa helg men vi får se hur det kommer gå:/

 What a wonderful Sunday I’ve had with my sister! We ate breakfast at Rosendal gardens and then we took a walk on Djurgården. I haven’t worked out at all in over three weeks and I still feel soreness in my right chest side. Now I’m so tired of sitting still, so I figured I will try to go out for a power walk. I’m actually supposed to run Midnattsloppet with Plaza Kvinna next weekend but we‘ll see if I’m going to be able to:/
IMG_0259 kopia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!