Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LUNCH BREAK

Vi var på väg ut på en djurgårdspromenad men jag hade helt missbedömt hur jädrans varmt det var. Givetvis hade jag ingenting under min stickade tröja så jag kunde inte skala av mig något plagg haha. Det, i kombination med en bakfull pojkvän och en väldans varm hund gjorde att vi bara tog oss till Villa Godthem och åt en snabb brunch istället. Man får lov att vara lat när det är helg 😉

 

We were heading out on a walk on Djurgården but I had completely misjudged how damn hot it was outside. And of course, I had nothing under my knitted sweater so I couldn’t take any garment off haha. That, in combination with a hangover boyfriend and an awfully hot dog led to the decision to have a quick brunch at Villa Godthem instead. I think you are allowed to be lazy during the weekends😉

 

VillaG1SalladVillaGodthem Casper1

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!