Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FREDAGSMYS

Jag hade verkligen inga planer ikväll men hade ändå ställt in mig på att gå ut och hitta på nåt. Konstigt egentligen haha. Så nu sitter jag i alla fall hemma i soffan och tittar på film och myser med hunden. Helt ok alternativ det med faktiskt. Framför allt när jag får snaska på min egengjord hummus med persilja(som blev sagolikt god!), filidutter, klubbor, popcorn och världens krispigaste äpple.

 

I really didn’t have any plans for tonight but some how I was still focused on going out. A bit strange actually haha. But now I’m watching TV and cuddling with my dog. At least it’s a pretty good alternative. Especially when I get to indulge in my own hummus with parsley(that’s to die for!), filidutter, lollipops, popcorn and some crisp apple slices.

 

fredagsmys

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!