Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

WORKDAY

Första dagen på redaktionen idag efter semestern och sitter nu helt slut i soffan haha! Kul att vara tillbaka men man märker verkligen att halva stan fortfarande är på semester. Så här såg jag i alla fall mer eller mindre ut idag. Jag märker att dagens skrivkvot börjar ta slut så det är nog bäst att jag slutar nu;)  x

 

First day back at the magazine after vacation and now I’m completely exhausted haha. I enjoy being back at work but It’s obvious that half of Stockholm is still away on vacation. Anyways, this is more or less what I looked like today. I can see that today’s writing quote is finished, so I better give it a rest now;) x

selfieoutfit

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!