Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BETTER THAN SEX (?)

Wihoo! Äntligen har jag köpt mig en ny kamera och någorlunda studerat hur jag får den att fungera. Jag ska skriva mer om den i ett separat inlägg. Nu har jag i alla fall kunnat fotografera ett nytt produkttest. Nämligen ”Better Than Sex” – mascara från Too Faced. Den ger verkligen kanonfransar i ett nafs men man får vara försiktig när man applicerar, så att det inte blir för mycket och att den därmed kladdar. Det var lite klurigt på de nedre ögonfransarna. Men visst blev det bra? Finns att köpa på Sephora.

 

Wihoo! Finally I bought myself a new camera and I have studied on how I get it to work properly. I’ll write more about it in a separate post. So no I have been able to photograph a new product test! Namely, ”Better Than Sex” mascara from Too Faced. It swiftly gives great lashes but you must be careful when applying it, otherwise it easily becomes smudgy. It was a bit tricky to apply it on the lower lashes. But it does look good right? Available at Sephora.

 

IMG_0047IMG_0048

FÖRE/BEFORE:
IMG_0041

EFTER/AFTER: IMG_0042 IMG_0044

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!