OUCH

Nu är vi hemma i Stockholm! Jag har dock fått någon typ av muskelspänning över min högra sida så jag har väldigt svårt att andas. Trodde först att det var något med lungan men var och kollade det idag och det var ingenting. Så typiskt att jag får såna här konstiga saker haha! Det gör i alla fall att jag är väldans trött, så nu har jag unnat mig en massa god frukt och ska lägga mig i soffan och läsa senaste numret av Plaza Kvinna. Den får ni förresten inte missa att köpa, det är nämligen det första numret som jag har bidragit med sidor som skönhetsredaktör! 😀

 

Now we are back in Stockholm! However, I have got some kind of of muscular tension in my right side which makes it’s difficult and hurtful for me to breathe. First I thought it was something wrong with my lung but I visited the doctor today and it was nothing wrong with it. It’s so typical that I get these weird conditions haha! In any case this makes me awfully tired, so now I’m about to park myself in the couch with some fruit and the latest issue of the Plaza Woman. Don’t miss it because it’s the first issue that I have contributed with pages as a beauty editor! 😀

 

IMG_4116

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!