PITSTOP

Nu är vi hemma i Båstad! Vi skulle egentligen ha åkt till Stockholm igår men Teddy blev jättesjuk och jag har känt mig hängig. Nu är dock planen att vi ska köra upp mot Stockholm i eftermiddag, så nu ska vi bara packa och jag ska ta en promenad med Casper. Lite sorgligt att det blir den sista frukosten i trädgården för den här sommaren…

 

Now we are in Båstad! We actually had plans to leave for Stockholm yesterday but Teddy is really ill and I have been feeling a bit under the weather as well. Now, however, the plan is that we are driving to Stockholm this afternoon. We will just pack our things and I’m taking a walk with Casper. It’s a little sad that it’s the last breakfast in the garden for this summer

 

IMG_2942

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!