Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VACATION SCENT

Jag har tänkt på en sak gällande att använda parfym under semestern. Personligen så undviker jag att spruta på mig parfym under dagen när jag ska vara i solen och bada. Men jag kan ändå känna att jag känner mig lite ofräsch och ”naken”när jag inte använder någon doft. Sen kom jag på att jag hade den här ekologiska parfymoljan från Björk & Berries i handväskan vilket löste mitt lilla problemet på ett alldeles utmärkt sätt!

 

I have come to think about the use of perfume during the holidays in the sun. Personally, I avoid using perfume during the days but I still feel a bit unfresh and ”nakedwhen I don’t use any fragrance at all. Then I remembered that I had this organic perfume oil from Björk & Berries in my handbag, which solved my little problem in an excellent way!

 

IMG_3967

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind