Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

IMPERIALE

Igår checkade vi in på vårt nya hotell, Imperiale Palace, som ligger i Santa Margherita. Det är väldigt pampigt och man förstår att det måste varit fantastiskt på sin storhetstid i början av 1900-talet. Det är fortfarande jättefint men det har inte genomgått någon direkt uppdatering sedan sina glansdagar. Vi fick lite ”The Shining-känsla” när vi kom tillbaka till hotellet igår natt haha. Nu har Pål och Ebba åkt hem vilket är tråkigt men imorgon kommer två andra vänner som vi ska möta upp. Idag är vädret grått så vi ligger och jobbar och ska snart gå en sväng på stan. Ganska skönt med en solpaus faktiskt…

 

Yesterday we checked in to our new hotel, The Imperiale Palace, located in Santa Margherita. It’s a grand hotel and you understand that it must have been amazing during it’s glory days in the early 1900s. It’s still beautiful but it hasn’t undergone any significant updates since then. We got a vague ”The Shining-feeling” when we got back to the hotel last night haha. Now Paul and Ebba left us, which is a bit sad, but tomorrow we’ll meet up with some other friends. Today the weather is a bit grey so we are working and will soon take a walk downtown. It’s actually quite nice with a break from the sun…

 

IMG_3739 kopia

IMG_3736 IMG_3746Imperial

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Emelie Walles
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand