Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

IMPERIALE

Igår checkade vi in på vårt nya hotell, Imperiale Palace, som ligger i Santa Margherita. Det är väldigt pampigt och man förstår att det måste varit fantastiskt på sin storhetstid i början av 1900-talet. Det är fortfarande jättefint men det har inte genomgått någon direkt uppdatering sedan sina glansdagar. Vi fick lite ”The Shining-känsla” när vi kom tillbaka till hotellet igår natt haha. Nu har Pål och Ebba åkt hem vilket är tråkigt men imorgon kommer två andra vänner som vi ska möta upp. Idag är vädret grått så vi ligger och jobbar och ska snart gå en sväng på stan. Ganska skönt med en solpaus faktiskt…

 

Yesterday we checked in to our new hotel, The Imperiale Palace, located in Santa Margherita. It’s a grand hotel and you understand that it must have been amazing during it’s glory days in the early 1900s. It’s still beautiful but it hasn’t undergone any significant updates since then. We got a vague ”The Shining-feeling” when we got back to the hotel last night haha. Now Paul and Ebba left us, which is a bit sad, but tomorrow we’ll meet up with some other friends. Today the weather is a bit grey so we are working and will soon take a walk downtown. It’s actually quite nice with a break from the sun…

 

IMG_3739 kopia

IMG_3736 IMG_3746Imperial

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind