Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

YESTERDAY

Wow vad bra vi har det här! Det är så otroligt vackert och maten är fantastisk. Under dagen igår låg vi på en väldigt härlig Beach Club som heter Capo Nord och på kvällen tog vi en drink(den bästa Bellinin jag någonsin smakat!) på Hotel Splendido innan vi gick ner och åt middag i Portofino. Idag har vi hyrt en båt och ska ut på havet! Fortfarande dåligt internet så kommer lägga upp en massa bilder och tips när jag kommer hem! Puss

 

We are having such a wonderful time here! It’s so incredibly beautiful and the food is fantastic. During the day yesterday we hung out at a lovely Beach Club called Capo Nord and in the evening we had a drink(the best Bellini I ever tasted!) at Hotel Splendido before we went down and had dinner in Portofino. Today, we rented a boat and are heading out on the ocean! The internet is still bad so I’ll post a lot of pictures as soon as I get home! xo

IMG_3585 kopiaIMG_3588 IMG_3587 kopia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!