Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

WATER AWAY

Jag blir väldigt lätt vätskefylld. Vad otrevligt det där lät haha:) Nej men när jag reser, har tränat mycket eller har hormonella rubbningar så kan jag känna mig svullen i kroppen. Normalt sett så spelar det ju inte så stor roll men om man ska på en fest eller behöver känna sig extra fin så är det skönt att kunna ta något för att bli av med den där extra vätskan. Nu har jag börjat använda de här tabletterna från Vitaviva (som jag endast tar vid behov) och jag tycker faktiskt att dem fungerar riktigt bra! Bara ett litet tips:)

 

I sometimes feel swollen, due to that my body holds up water(I have no idea if said that right in English haha). Like when I travel, have worked out a lot or when I have hormonal imbalances. Normally, it doesn’t really matter, but if I’m going to a party or need to feel extra good about myself, it’s nice to be able to take something to get rid of that extra fluid. Now I have started using these pills from Vitaviva (which I only take when needed), and I actually think it works really well! Just a little tip:)

 

IMG_3425

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind