Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SUNSCREEN

Jag vet att jag tjatar om solskydd men det är så rackarns viktigt! Utöver solskyddet jag använder i ansiktet som är en del av min dagkräm så använder jag produkterna nedan på kroppen. Solsprayen från Eucerin är kanon då den är genomskinlig och går jättefort att applicera(något av det tråkigaste jag vet är nämligen att smörja in kroppen) och produkten från Rituals är en jättehärlig kräm som jag applicerar på de känsligare områdena, så som bröstkorg och axlar. Det bästa och egentligen mest verksamam solskyddet är min solhatt från Ellos, som skyddar både hår och ansikte, men den orkar jag inte ha på mig hela tiden.

 

I know I’m nagging you guys about using sunscreen, but it’s so darn important! In addition to the sunscreen I use in my face, which is part of my day cream, I use the products below on my body. The spray from Eucerin is great as its transparent and quickly applied (one of the most boring things I know is to apply cream to my body) and the product from Rituals is a lovely cream that I apply on the most sensitive places, such as the chest and shoulders. The best and really the most efficient sunscreen is my sun hat, which protects both hair and face, but I’am not able to wear that all the time. 

 

IMG_3411 kopia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Sara Che
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Emma Danielsson