Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ELEXIR

Jag har börjat använda de här produkterna från Elixir Cosmeceuticals. Jag använder dem bara på kvällen och under ett par dagar i sträck, när jag känner att min hud behöver en uppfräschning. Det innefattar en kräm och pads vilka innehåller glykolsyra och verkar bland annat genom att avlägsna döda hudceller, motverka stora porer, öka cellförnyelsen, ge lyster och en jämn hudton. Båda produkterna sticker något i huden men det går över ganska snabbt och jag tycker verkligen att huden känns väldigt fin efter användning! Perfekta att ha hemma när man inte har tid eller råd att gå på en ansiktsbehandling!

 I have started to use these products from Elixir Cosmeceuticals. I only use them in the evening and for a couple of days at a time, whenever I feel that my skin needs a renewal. It includes a cream and pads that contain glycolic acid, which works by removing dead skin cells, mimimize large pores, increase cell renewal, adds glow and an even skin tone. Both products tingles a bit when you put them on but it quickly goes away. My skin feels very nice after I have used them and they are perfect to have at home when you don’t have the time or money to get a facial!
IMG_3357

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind