Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SKIN CARE

På förfrågan kommer här en liten guide på hur jag tar hand om min hud:) Jag börjar alltid med en bra rengöring, en som är skonsam men ändå tar bort all smuts. Jag är även noga med att händer och de redskap jag använder i mitt ansikte är ordentligt rengjorda. Om jag applicerar kräm i ansiktet med smutsiga fingrar kan jag nästan räkna med att få orenheter i hyn. Två andra saker jag är otroligt noga med är solskydd och antioxidanter. Om du är noga med att använda det hjälper du huden att sakta ner åldrandeprocessen. Exempel på vanliga antioxidanter är C-, E-vitamin och Idebenone. Den sistnämnda har vi inte hört talas om i samma utsträckning men den sägs vara en av de absolut mest kraftfulla antioxidanterna. Idebenone finns bland annat i mina produkter från Elisabeth Ardens Prevage som jag använder just nu(som för övrigt är helt fantastiska produkter). Jag ser även till att använda en djuprengörande mask 1-2 ggr/veckan och en återfuktande mask 2-3 ggr/veckan. Den sista produkten jag inte kan vara utan är en bra ”räddare-i-nöden-produkt”, som jag använder när min hy strejkar. När ni ska välja hudvårdsprodukter är det bra att utgå ifrån att känna till sin egen hudtyp. Kosta på dig att gå till en hudvårdsterapeut som möter din hud och visar vad den behöver, ibland kan man tro att den behöver något helt anat än vad den egentligen gör. På bilden kan ni se några av produkterna jag använder just nu.

 

Opon your request, here’s a small guide on how I take care of my skin I always start with a good cleanser, one that is gentle, yet removes all dirt. I also make sure to always use clean hands and tools. If I was to apply moisturizer with dirty fingers, I would definitely count on getting impurities in the skin. Two other things I make sure never to miss is sunscreen and antioxidants. If you make sure to always use this, you will help you skin slow down the aging process. Examples of common antioxidants is vitamin-C, vitamin-E and Idebenone. The latter one, we have not heard of in the same extent, but it’s said to be one of the most powerful antioxidants there is. You can find Idebenone in the products from Elizabeth Arden Prevage that I’m using right now (which is quite amazing products). I also make sure to use a deep cleansing mask 1-2 times / week and a moisturizing mask 2-3 times / week. The last product I can not do without is some kind of ”skin-rescue” which I use when I’m breaking out. When you choose skin care products, it’s always good to know your own skin type. Visit a skin care therapist who measures your skin and tells you what it needs. Sometimes you think it needs something but it’s actually the complete opposite. In the pictures you can see which products I’m using right now.

 

IMG_3353

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand