Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

CHILLIN

Så fort man börjat vänja sig vid sommarhettan så försvinner den haha. Nu är det svinkallt och i Båstad blåser det storm…gör att man inte får så mycket att göra här men det är helt ok:) Jag är så glad för mitt nya armband från Mumbai Stockholm. Så enkelt och fint och passar verkligen till allt!

As soon as you are getting used to the summer heat, it goes away haha. It’s so cold here now…it makes me want to do pretty much nothing at all, but that’s all right with me:) I am so happy with my new bracelet from Mumbai Stockholm. It’s so simple and beautiful and goes with everything!

IMG_3229 Mumbai2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!