Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

EYE SHADOW

Den här paletten från Clinique är väldigt fin! Jag har använt nr1 som en bas och sen har jag lagt nr2  och nr3 över den. 4an har jag lagt under min undre ögonfranslinje och sen har jag toppat med mascara. Jag gillar verkligen den rödbruna nyansen som tar fram mina blå ögon. Den heter Natural Territory 2.

 

I really like this palette from Clinique! I have used nr1 as a base and then I put nr2 and nr3 on top. I have apply nr4 under my lower lash line. Then I finished the look with mascara. I really like the red-brown shade that brings out the blue in my eyes. It’s called Natural Territory 2.

ogonskuggaClinique ogonskugga2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind