Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

EYE SHADOW

Den här paletten från Clinique är väldigt fin! Jag har använt nr1 som en bas och sen har jag lagt nr2  och nr3 över den. 4an har jag lagt under min undre ögonfranslinje och sen har jag toppat med mascara. Jag gillar verkligen den rödbruna nyansen som tar fram mina blå ögon. Den heter Natural Territory 2.

 

I really like this palette from Clinique! I have used nr1 as a base and then I put nr2 and nr3 on top. I have apply nr4 under my lower lash line. Then I finished the look with mascara. I really like the red-brown shade that brings out the blue in my eyes. It’s called Natural Territory 2.

ogonskuggaClinique ogonskugga2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!