Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BEAUTY INTERVIEW

10625061_10154648371005574_1192798078196514693_n

Jag har träffat min vackra vän Linn Herbertsson som driver en livsstilsblogg på Metromode samt är delägare i Poplin App, och har frågat ut henne om hennes personliga skönhetstips. Läs hennes blogg här!

For my English readers: I only have the interview in Swedish, maybe you could Google translate it?;)

Ditt allmänt bästa skönhetstips?
Torrshampoo är det bästa jag vet, det är en superbra quick fix som även gör att jag inte behöver tvätta mitt hår lika ofta, vilket är bra då man undviker onödigt slitage på håret.

 Sminkar du dig annorlunda på sommaren?
Ja, mycket mindre, på sommaren när jag är brun gillar jag att applicera lite solpuder och mascara sen känner jag mig färdig. 

 Personligen är jag väldigt noga med att använda solskydd, hur ser du på det?
Solskydd är verkligen viktigt och jag förstår inte varför vissa slarvar med det. Det är farligt ur en hälsosynpunkt plus att det skadar huden som får fläckar och blir rynkig. Jag har alltid solskydd i mitt smink till vardags och ska även köpa en handkräm med solskydd i. Händerna utsätts alltid för solljus men det tänker man sällan på. 

 Du har så otroligt fint hår? Hur tar du hand om det på bästa sätt?
Tusen tack! Hm, jag tar inte så väl hand om mitt hår som jag borde. Men jag har hittat ett superbra schampo, balsam och inpackning från Redken som heter Diamond Oil. Det återfuktar och gör håret helt galet mjukt, jag älskar det! Annars försöker jag komma ihåg att ta värmeskydd i håret innan jag plattar eller lockar det men det händer tyvärr ganska ofta att jag glömmer, haha. 

 Har du någon produkt eller skönhetsrutin du inte klarar dig utan?
Mina anpassade hudvårdsprodukter, jag använder just nu en ansiktsolja som är jättebra för mig som har fet hy. Jag har nämligen lärt mig att man inte ska använda uttorkande produkter mot fet hy för då kompenserar huden bara med ökad talgproduktion. Istället ska man använda olja så producerar huden mindre talg (det som ser glansigt ut i ansiktet) och det har verkligen fungerat för mig. 

 Hur ser din ideala skönhetslook ut?
Jag älskar ju smink och att sminka mig men det absolut finaste är en helt naturlig look med fylliga ögonbryn, lite highlighter på kindbenen och rouge. Mer än så behövs inte ibland! Och så älskar jag lockigt hår, antingen ett riktigt Hollywood-svall när man ska gå på fest eller fina strandlockar till vardags. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!