Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

CHOCO OAT MILK CAPPUCCINO

Jag har kommit på en grej som är så himlans gott! Varm havremjölk med kakao och snabbkaffe. Jag värmer den på plattan med en tesked(ibland mer) kakao och lite snabbkaffe och tar bort den innan det börjar koka. När havremjölken kommer upp i värme blir den sådär krämig i konsistensen. Ett superbra mellanmål eller istället för din vanliga kaffe eller varma choklad och du gör ju givetvis som du vill med ingredienserna. Idag dricker jag den på morgonen innan träning, för att få lite extra energi till passet. Supergott och nyttigt!

 

I have discovered a thing that is so tasty! Hot oat milk with cocoa and instant coffee. I heat it on the stove with a teaspoon (sometimes more) cocoa and some instant coffee and then I removes it before it starts to boil. When oat milk gets warm it becomes creamy in texture and it’s a tasty snack or a replacement for your regular coffee or hot chocolate. And of course you use the ingredients you prefer. Today I drink it in the morning before my work-out to get a little extra energy. Super tasty and healthy!

IMG_3017

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Emelie Walles
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand