Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SKINBOOSTER

Förra veckan var jag på Stureplanskliniken och gjorde en skinbooster-behandling. Man skulle kunna förklara det som ansiktsbehandling inifrån, som tillför långvarig fukt och volym till din hud. Jag testade en variant som heter Restylane Vital på mina kinder och den injicerar man genom ett litet stick och sedan genom en tunn nål som inte känns någonting. Det var väldigt smärtfritt och resultatet syns på så sätt att jag känner att min hud fått mer lyster och spänst. Resultatet håller 6-12 månader och elastisiteten i huden förbättras ända upp till 6mån efter behandlingen. Om man väljer att göra en eller fler behandlingar varierar helt på ålder och det resultat man vill uppnå men generellt rekommenderas tre stycken. Jag är jättenöjd och det känns bra att ha gett min hy lite extra fukt och motståndskraft tillbaka! Det är väldigt svårt att få till korrekta före/efterbilder när resultatet är så subtilt och ljus och vinklar påverkar mycket men nedan ser ni i alla fall på ett ungefär;-)

 

Last week I was at Stureplanskliniken and did a skinboostertreatment. You could explain like a facial from the inside, which adds long lasting moisture and volume to your skin. I tried a product called Restylane Vital on my cheeks which you inject through a small puncture and then through a thin needle that I didn’t feel at all. It was very painless and the results are visible only in the way that my skin feels revived with more glow. The result lasts for 6-12 months and the elasticity of the skin is improved up to 6months after the treatment. If you choose to do one or more treatments vary entirely on the age and the result you want to achieve but in general they recommend that you do three. I‘m very happy about the result and it feels good to have given back a little extra moisture and resilience to my skin! It is very difficult to take correct before & after photos when the results are so subtle and the light and angles affects a lot, you can however see the approximate result 😉

FÖRE:

Skinbooster1

EFTER:Skinbooter2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • […] nu känns så mycket fräschare och finare! Ni kan läsa mer om vad en skin booster behandling är här. Vet ni vad, om ni själva skulle vilja testa på Skin Boosters, permanent hårborttagning eller […]

  BEAUTY BOX - Susanne Barnekow 2016-02-07 10:10:32 http://susannebarnekow.se/2016/02/beauty-box-4/
  Svara
 • […] Väldigt bra nu när vintern kommer och den behöver en exra boost! Ni kan läsa mitt andra inlägg här, där jag beskriver den mer utförligt. Just nu har Stureplanskliniken ett erbjudande där man får […]

  Susanne Barnekow » SKIN BOOSTERS - Susanne Barnekow 2015-10-07 16:52:18 http://susannebarnekow.se/blog/2015/10/skin-boosters
  Svara
 • Tusen tack! Då måste jag testa 🙂 kram till dig!

  Linda 2015-09-03 00:34:47
  Svara
 • Hej Linda! Jag gjorde precis min andra behandling och tycker väldigt mycket om resultatet! Min hy får mer lyster och känns mer motståndskraftig:) Kram <3

  Susanne Barnekow 2015-09-02 19:55:08
  Svara
 • Hej igen Susanne! Jag har funderat på att göra en skinbooster. Så här någon månad efter din behandling – vad tycker du?

  Linda 2015-09-02 14:16:08 http://www.perlindesign.com
  Svara
 • […] jag på Stureplanskliniken och gjorde ännu en Skinbooster behandling. Jag ni kan läsa allt om den här. Den här gången var det många små stick istället för ett men Pyra som utförde behandlingen […]

  Susanne Barnekow » SKIN BOOSTER & MILK PEEL - Susanne Barnekow 2015-08-30 12:12:07 http://susannebarnekow.se/blog/2015/08/skin-booster-2
  Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Emelie Walles
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand