Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

OLAPLEX

Idag testade jag den omtalade salongsbehandlingen Olaplex, vilken går in och på molekylär nivå och reparerar strukturskador i hårstrået. Olaplex återskapar hårets egna svavelbindningar vilket gör det starkare, friskare och man får mer långlivade färgresultat med vitalitet. Man kan även behandla sitt hår hemma och bygga upp kvaliteten mellan frisörbesöken och jag fick med med en liten flaska hem. Jag gjorde ju en ProCortexx behandling för ett tag sedan, vilket är en liknande produkt, och det inlägget kan ni läsa här. Mitt hår känns i alla fall helt fantastiskt och jag upplever faktiskt att det än så länge känns något friskare och glansigare än efter den andra behandlingen.

 

Today I tested the talked about salon treatment Olaplex, which is a product that penetrates the hair on an molecular level and repairs structural damage. Olaplex restores the hair’s own sulfur bonds, making it stronger, healthier and you get more long-lasting color results with vitality. You can also treat your hair at home and build up the quality between the visits to your hairdresser. I did a ProCortexx treatment a while ago, which is a similar product that you can read about here. However, my hair feels fantastic and my experience is that it aactually is somewhat healthier and shinier than after the other treatment.

 

Olaplex2 IMG_2820Benhandlingen utfördes på mysiga salongen Pipersgatan 30 på Kungsholmen.

Olaplex

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!