Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FACE MASK

Jag ser till att lägga en återfuktande ansiktsmask minst ett par gånger i veckan och nu har jag testat den här härliga produkten från Aesop, Blue Chamomile Facial Hydrating Masque. Den är intensivt återfuktande och innehåller lugnande botaniska ingredienser som ger nytt liv till huden och gör att den känns mjuk och fräsch. Konsistensen är en lätt gel och passar för normala till torra hudtyper. Jag älskar dofterna på Aesops produkter och den här är inget undantag. Masken kommer finnas i butik från och med oktober i år och kostar 395 kr. Förresten, hur fin är min nya gröna marmorbricka från Fillie? Jag ska visa upp den ordentligt i ett annat inlägg:)

 

I make sure to do a moisturizing facial mask at least a couple times a week and now I have tested this wonderful product from Aesop, Blue Chamomile Facial Hydrating Masque. Its intensely moisturizing and contains soothing botanical ingredients that gives new life to the skin and makes it feel soft and fresh. The texture is a light gel and is fit for normal to dry skin types. I love the scents on Aesop’s products and this one is no exception. The mask will be in stores from October this year and costs 395 SEK. Btw, how gorgeous is my new marble tray from Fillie? I’ll show it better to you in a separate post:)

IMG_2731

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind