Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VACA TIME COMING UP

Hej på er! Hur har ni det i det gråa sommarvädret? Själv är jag lite krasslig så har legat och sovit halva dagen. Nästa vecka åker vi ner till Båstad för att ha lite semester och det ska bli så skönt! Sen bär det av till Portofino, där vi ska möta upp våra vänner under fyra dagar och vi har inte bokat en hembiljett än. Lite spännande att göra vad vi känner för, kanske hyra en bil och åka längst kusten mot Frankrike eller åka till Toscana och Rom. Ska bli sagolikt härligt!

 

Hello there! How are u guys? I have been feeling a bit under the weather and have been asleep half the day. Next week we will leave Stockholm for Båstad, to start of our vacation! Then we are leaving to Portofino, where we will meet up with our friends for four days. We have not yet booked our returnticket which is a little exiting.  Nice to do whatever we feel like, maybe rent a car and drive along the coast to France or go to Tuscany and Rome. I’m so lucking forward to it!

 

bikini

Bilder från St.Tropez förrra sommaren / pics from St.Tropez last summer.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!