Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LIP CANDY

Den här gamla klassikern har verkligen gjort en come-back hos mig! Jag använde den mycket när jag var yngre men sen glömdes den bort. Ibland är det svårt att veta hur bra en produkt verkligen är för att det är så många variabler som kan påverka ett resultatet eller känsla…men imorse vaknade jag upp med de torraste läpparna jag någonsin haft(eller vad jag kan komma ihåg i alla fall). Jag tror att det kan ha varit p.g.a av att jag råkat få en aktiv kräm där. Jag började med att använda ett par andra produkter men de gjorde ingen direkt skillnad…sen såg jag den här lilla tuben stå i bokhyllan och efter att jag applicerat ett generöst lager kände jag hur mina läppar förvånande snabbt blev väldigt mycket mjukare. Efter att ha använt den under dagen är mina läppar nu nästan helt återställda. Nu kommer jag alltid se till att ha en liten tub med mig.

This classic product has really made a personal come-back! I used it a lot when I was younger but then I forgot about it. Sometimes it’s difficult to know how good a product really is, because of the many variables that may affect the result… but this morning I woke up with the most dry, chapped lips I’ve ever had (or what I can remember anyway). I think it may have been because I happened to get an active cream on them. I began with using a couple of other products, but they didn’t do their job then I saw this little tube standing in the bookcase, and after I applied a generous layer I felt that my lips surprisingly quickly became a lot smoother. After using it during the day, my lips now almost completely restored. Now I will always make sure to have a small tube with me wherever I go.

 

IMG_2191

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Snälla! Kan du inte göra ett långt inlägg med din hudvårdsrutin. Du strålar!!

  Lisa 2015-06-28 22:29:32
  Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   Vad gullig du är! Tusen tack:D!! Självklart kan jag göra det, börjar fila på det direkt:) kram

   Susanne Barnekow 2015-06-28 22:44:43
   Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!