YOUNGBLOOD

Jag har hittat min absoluta favoritfoundation! Den kommer i perfekta nyanser för min hudton, är väldigt dryg, ger ett naturligt resultat och är sitter på plats hela dagen! Makalöst bra! Jag använder två olika färger, detta för att själv kunna blanda till rätt nyans för att matcha min hudton när den förändras över säsongerna, men också för att kunna göra en otroligt subtil skuggning av ansiktet. Ni kan se på bilden nedan var jag lagt den mörkare(orange) och den ljusare(gul). Nyanserna heter Barley Beige(ljus) och Warm Beige(mörk). Jag applicerar min foundation med en stor borste på de största partierna och med en liten på de mindre. Båda borstarna kommer från Bare Minerals och är kanonbra.

 

I’ve found my absolute favorite foundation! It comes in the perfect shades for my skin tone, you only need too use a small amount, it gives a natural result and stays flawless all day! Incredible! I use two different colors, so that I can mix the right shade to match my skin tone, as it changes over the seasons, but also to make an incredibly subtle shading of the face. You can see in the image below where I added the darker (orange) and the lighter (yellow). I used  Barley Beige (light) and Warm Beige (dark). I apply the foundation with a large brush on the bigger areas and with a small brush on the more narrow parts. Both brushes comes from Bare Minerals, and are really good.

 

IMG_2139Youngblood Youngblood2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Jag gillar verkligen deras utbud av nyanser och täckningen det ger, men jag får det inte att sitta bra. Efter halva dagen är det som att pudret har krupit upp och lagt sig ”på” huden. Kan hända jag har för fet kräm under då jag är så fruktansvärt torr.

  Annika 2015-06-25 12:35:10
  Svara
  • Svar på Annikas kommentar.

   Jag tycker att det kan bli så med många foundations. Ju tunnare lager foundation desto bättre tycker jag dock att det håller sig under dagen. Jag har också torr/blandhy så min blir lätt glansig under dagen men jag märker att det blir stor sillnad med vilken kräm jag använder. Du kanske kan använda en balanseradne kräm med mycket fukt istället för en som är fet? Då brukar det hålla bättre:) Men det är så otroligt individuellt med smink och hudvård:) x

   Susanne Barnekow 2015-06-28 12:55:21
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!