Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

RMS

Äntligen har jag testat det omtalade och hyllande märket RMS! Deras produkter är helt naturliga med en bas av kokosolja vilket gör att de smälter in i huden på ett väldigt naturligt sätt. Det är därför fördelaktigt att jobba in dem med fingrarna istället för att använda redskap. Här har jag testat cover-up(som är en concealer/foundation) i nyansen 22, bronzer i nyansen buriti samt cream eye shadow i nyansen lunar. Man kan blanda färgerna hur som helst och här använde jag bronzern som en ögonskugga och ögonskuggan som en highlighter och som ni ser så blir resultatet väldigt naturligt. Det är väldigt bra pigment i färgerna vilket gör de små förpackningarna väldigt dryga. Cover-up fungerar fint när min hy är bra, vilket den är just nu, men jag tror inte att jag hade kunnat avända den när min hudkvalitet är sämre, med orenheter och finnar, då jag behöver mer och mattare täckning. Enligt min åsikt så är det här en perfekt makeup att använda när jag vill uppnå en au-naturel-look, som under sommaren eller när jag ska gå till gymmet men inte vill vara helt osminkad.

 

Finally I tried the celebrated brand, RMS! Their products are all natural with a base of coconut oil, which makes them blend into the skin in a very natural way. Therefore it’s better to work with the fingers instead of using makeup tools while applying them. In the pictures I have used the cover-up (which is a concealer / foundation) in the shade 22, bronzer in the shade buriti and cream eye shadow in the shade lunar. You can mix the colors anyway you like and I have used the bronzer as an eye shadow and the eye shadow as a highlighter. As you can see, the result is very natural and it’s perfect if you want to achieve a ”no-makeup” look. The cover-up is working fine as long as I have good skin, as I do right now, but I don’t think it would cut it when my skin is in a worse condition with impurities and pimples. Then I need thicker and more matte coverage. The pigment in the colors are very intense which doesn’t make a problem out of the small packaging. In my opinion it’s a perfect makeup to use whenever I want to achieve an all- natural-look, like during the summer or when I go to the gym. 

 

IMG_1934 IMG_1941 RMSrms2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Man
  Niklas Berglind